Blue Cow Production

Örebro län

Information

710601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Blue Cow Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blue Cow Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lekeberg som är den kommunen som Blue Cow Production finns i.

Blue Cow Production har varit registrerat sedan 1999-09-06 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blue Cow Production så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

Blue Cow Production är och det finns flera verksamheter i Lekeberg som också är .

Firmatecknare för Blue Cow Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blue Cow Production så kan ni göra det på telefon genom 054-188541 eller genom brev på följande adress:

Färdiga internet-lösningar för företag och privatpersoner. Kurser och utbildningar inom dataområdet. Köp, försäljning och import av därtill hörande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Blue Cow Production och det är Johansson, Pär Johan Niclas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,