FAGEMA Maskin & Entreprenad

Örebro län

Information

FAGEMA Maskin & Entreprenad är ett bolag som finns i Lekeberg. I FAGEMA Maskin & Entreprenad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palm, Tobias som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FAGEMA Maskin & Entreprenad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FAGEMA Maskin & Entreprenad på telefon 0585-26290.

Arbeten inom lantbruk, trädgård, verkstad och fastighetsskötsel samt anläggning och underhåll av exempelvis vägar, dräneringar och gräsytor. Verkstadsjobben kommer till största delen bestå i utrustning och reparation av lantbruks- och entreprenadmaskiner samt bilar.

Idag är FAGEMA Maskin & Entreprenad av bolagstypen Enskild firma.

FAGEMA Maskin & Entreprenad är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lekeberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FAGEMA Maskin & Entreprenad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-26 och FAGEMA Maskin & Entreprenad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FAGEMA Maskin & Entreprenad så är det följande:

FAGEMA Maskin & Entreprenad har 750220-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.