Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag

Örebro län

Information

Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Lekeberg. Det är nämligen den kommunen som Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2001-07-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brov. 6, 716 94, Mullhyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0585-40121.

Lekeberg arbetar för att verksamheter som Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Installation, försäljning och service av kyl- och värmepumpsanläggningar. Försäljning av båtar, båtmotorer, båttillbehör och övriga marina produkter samt släpvagnar, trailers och övriga fordon såsom terrängfordon och bilar. Övrig kontorsadministration. Import och försäljning av badprodukter.

Firmatecknare för Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag och det är följande personer, Hammar, Ida Maria som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Hammar, Stig Andreas som är född 1977 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kyl & Värme Specialisten i Örebro Handelsbolag är 969679-1160.