Rent i Örebro Handelsbolag

Örebro län

Information

Rent i Örebro Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lekeberg som är den kommunen där Rent i Örebro Handelsbolag finns. I Lekeberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rent i Örebro Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Rent i Örebro Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rent i Örebro Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nalavi Kaptensbostället , 716 92, Fjugesta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5938365.

Lekeberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Rent i Örebro Handelsbolag har idag 969730-2454 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Rent i Örebro Handelsbolag

Uthyrning av byggmaskiner

I Rent i Örebro Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Carl Henrik som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Jansson, Bror Henrik Lennart som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Rudolfsson, Rolf Ingvar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Svensson, Stig Urban som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .