Bäckatorps konsult tjänst

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lekeberg och Bäckatorps konsult tjänst är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Bäckatorps konsult tjänst är ett av dem. Statusen för Bäckatorps konsult tjänst är att Bolaget är aktivt.

Bäckatorps konsult tjänst är ett Enskild firma och skapades 2001-12-12. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lekeberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bäckatorps konsult tjänst ska trivas.

I Lekeberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultuppdrag inom jakt såsom organisation av jakter, jaktledning, tillvaratagande av vilt för försäljning, träna och tillhandahålla jakthundar för jakt och eftersök mm. Konsultuppdrag inom skogen såsom behjälplig med strategisk planering, rådgivare vid fastighetsförvärv mm.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bäckatorps konsult tjänst inte är momsregistrerat.

Idag är Bäckatorps konsult tjänst och det finns flera bolag som är det idag i Lekeberg.

Vill man komma i kontakt med Bäckatorps konsult tjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bäckatorps konsult tjänst är Karlsson, Jonny Sven Olof som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bäckatorps konsult tjänst har 540818-XXXX som sitt organisationsnummer.