Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av motorsågar, mopeder, snöslungor, gräsklippare, cyklar, släpfordon, fyrverkerier, fiske- och jaktutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lekeberg så är Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lekeberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lekeberg och i Örebro län. Redan 1983-04-28 så skapades Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556229-3745 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lekeberg.

Just nu är Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0585-40338 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mullhyttans'Cykel- & Sågservice Aktiebolag är Eriksson, Frans Ejnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gunhild Ester Lisbet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .