Närkes Fastighetsvärdering AB

Örebro län

Information

556293-8455 är organisationsnummer för företaget Närkes Fastighetsvärdering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Närkes Fastighetsvärdering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lekeberg som är den kommunen som Närkes Fastighetsvärdering AB finns i.

Närkes Fastighetsvärdering AB har varit registrerat sedan 1987-02-20 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Närkes Fastighetsvärdering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Närkes Fastighetsvärdering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lekeberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Närkes Fastighetsvärdering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Närkes Fastighetsvärdering AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6295950 eller genom brev på följande adress:
Bergsg. 16, 716 31, Fjugesta

Bolaget skall bedriva fastighetsvärderingstjänster, förvaltning av värdepapper, fotografering, tjänster inom turism, event inom natur och sport jämte med dessa verksamhetsgrenar förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Närkes Fastighetsvärdering AB och det är Karlsson, Gunnar Roland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Andreas Gunnar som är född 1982 och har titeln Suppleant, Karlsson, Marie Therese som är född 1985 och har titeln Suppleant, Särnholm, Karin Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,