Lanna Potatis Aktiebolag

Örebro län

Information

I Lekeberg finns det ett Aktiebolag som heter Lanna Potatis Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Lanna Potatis Aktiebolag i Örebro län. Lekeberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lanna Potatis Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1991-03-15 så har Lanna Potatis Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lanna Potatis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lekeberg.

Vill man komma i kontakt med Lanna Potatis Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lanna Gård, 719 93, Vintrosa. Vi ni istället prata med Lanna Potatis Aktiebolag så kan ni göra det på 019-291035.

Föremålet för bolagets verksamhet är lantbruk med inriktning på handel och odling av spannmål och potatis, bearbetning och paketering av potatis, handel med lantbruksförnödenheter, maskinstationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson, Nils Åke som är född 1951 och har titeln VD, Gustafsson, Nils Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Peter Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Svea Ingegerd som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Lanna Potatis Aktiebolag har 556422-4433 som sitt organisationsnummer.