Närkelin Aktiebolag

Örebro län

Information

Närkelin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lekeberg. I Närkelin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schneider, Claes Gösta Sven som är född 1964 och har titeln Extern VD, Mårstad, Per-Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alkman, Ernst Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Dan Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gehrke, Holger Wilhelm Otto som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Berit Sylvia Anette som är född 1953 och har titeln RevisorArvidsson, Erik Adolf som är född 1929 och har titeln Lekmannarevisor, Revisionshuset Anette Jensen Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Närkelin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Närkelin Aktiebolag på telefon 0585-31049.

Bolaget skall köpa och pressa oljeväxter och saluföra de pressade produkterna och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Närkelin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Närkelin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lekeberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Närkelin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Närkelin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Närkelin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Mårstad, Per-Arne -Schneider, Claes Gösta Sven Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Närkelin Aktiebolag har 556425-8076 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.