Wiscana AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Wiscana AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lekeberg här finns det många olika Aktiebolag. Wiscana AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lekeberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Wiscana AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556444-8578.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Wiscana AB på följande adress Selhagsv. 6, 716 94, Mullhyttan.

Wiscana AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Wiscana AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Karl Jörgen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska investera i jordbruksfastigheter och jordbruks- verksamheter i olika delar av världen, syssla med import och export av jordbruksprodukter, textilier, elektronik och därmed förenlig verksamhet. Mediaproduktion innefattas även i bolagets verksamhet.