Blom Pinnen Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blom Pinnen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lekeberg så är Blom Pinnen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lekeberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lekeberg och i Örebro län. Redan 1998-12-29 så skapades Blom Pinnen Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Blom Pinnen Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Blom Pinnen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-9142 är organisationsnummret för företaget som finns i Lekeberg.

Just nu är Blom Pinnen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Blom Pinnen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0585-26177 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blom Pinnen Aktiebolag är Sundkvist, Nils Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundkvist, Gunvor Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Curt Lars-Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .