Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB

Örebro län

Information

I Lekeberg finns det ett Aktiebolag som heter Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB. Det finns flera företag som liknar Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB i Örebro län. Lekeberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-21 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 2002-01-18 så har Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB varit registrerat och sedan 2002-01-21 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lekeberg.

Vill man komma i kontakt med Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hackvad, 716 91, Fjugesta. Vi ni istället prata med Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB så kan ni göra det på 0585-27125.

Bolaget skall bedriva ombyggnad, reparation och underhåll samt försäljning av reservdelar till entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Anders Johan Olof som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lisa Alexandra som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Roger Erik Bertil som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Anders Johan Olof .

Berggrens Maskinservice i Fjugesta AB har 556621-6718 som sitt organisationsnummer.