3Andersson Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns 3Andersson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lekeberg här finns det många olika Aktiebolag. 3Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lekeberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

3Andersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-06-06 och har organisationsnummer 556628-0458.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till 3Andersson Aktiebolag på följande adress Ö. Långg. 45, 716 30, Fjugesta.

3Andersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-06-06.

I 3Andersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Per-Anders Martin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra elinstallationer, konsulttjänster inom el- branschen och försäljning av elartiklar, konsulttjänster inom kommunikationsområdet, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.