B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lekeberg här finns det många olika Aktiebolag. B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lekeberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556657-2292.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0582-660720 alternativt besöka eller skicka post till B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag på följande adress Selhagsv. 6, 716 94, Mullhyttan.

B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I B.R.A-Fastigheter i Mullhyttan Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Friman, Paul Åke Engelbrekt som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.