Edsbergs Förvaltnings AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Edsbergs Förvaltnings AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lekeberg här finns det många olika Aktiebolag. Edsbergs Förvaltnings AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lekeberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Edsbergs Förvaltnings AB är momsregistrerat sedan2007-01-04 och har organisationsnummer 556698-5932.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6056919 alternativt besöka eller skicka post till Edsbergs Förvaltnings AB på följande adress Norrgården 1, 716 30, Fjugesta.

Edsbergs Förvaltnings AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-01.

I Edsbergs Förvaltnings AB så sitter följande personer i styrelsen: , Landberg, Nils Conny som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva uthyrning och förvaltning av fastigheter, jordbruk, viltvård samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva kennelverksamhet, jakthundsträning med därmed sammanhängande utbildning samt viltanläggningar och därmed förenlig verksamhet.