Bärsta Konsult AB

Örebro län

Information

Bärsta Konsult AB är en verksamhet som finns i Lekeberg. I Bärsta Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wetter, Eva Maria Kristina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wetter, Klas Johan Jacob som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetter Edman, Katarina Ingrid C som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Närrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bärsta Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bärsta Konsult AB på telefon 0585-27061.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, företrädesvis ekonomisk inriktning. Värdepappershantering ( bolagets medel) och utbildning.

Idag är Bärsta Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bärsta Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lekeberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bärsta Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och Bärsta Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bärsta Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bärsta Konsult AB har 556713-3284 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.